Retour

100 dagen gratis retourneren

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp. Je kunt elk artikel dat je hebt besteld binnen 100 dagen na ontvangst retourneren of ruilen. De retourzending is gratis, op voorwaarde dat het geretourneerde product zich in de Europese Unie of Groot-Brittannië bevindt.

Terugbetalingen

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. Je terugbetaling wordt dan verwerkt en het tegoed wordt automatisch binnen een bepaald aantal dagen teruggestort op je creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat je terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak sprake van enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen geld teruggekregen, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Ruilen

Als je je bestelde artikel om wat voor reden dan ook wilt ruilen, bijvoorbeeld voor een andere maat of kleur, dan kun je je bestelde artikel binnen 100 dagen na ontvangst terugsturen. Neem contact op met de klantenservice voor hulp voordat je het product terugstuurt. Zodra we het hebben ontvangen, krijg je het volledige bedrag terug en kun je het opnieuw bestellen zoals jij het wilt.

Neem contact op met de klantenservice als je vragen hebt.